Ikke kjent informasjon om apotek på nettet: Unngå svindel – Giftkontroll

Ikke kjent informasjon om apotek på nettet: Unngå svindel – Giftkontroll

Hvorfor velge Medsengage & Tilgjengeligheten til medisiner med lav pris? 24/7 internettløsninger for forbrukerassistanse Medisiner av høy kvalitet til minst kostbar pris Gitt gjennom akkreditert apotekpartner Resepterte så vel som reseptfrie medisiner er hver tilgjengelig – viagra. Diskret levering og rask forsendelse Spar penger ved å skaffe deg via vår internett-reseptforslagstjeneste. Enkel å kjøpe og fylle opp håndtering Våre eksperter selger FDA-tillatte medisiner, og overholder internasjonale medisinbutikkstandarder.

Du kan enkelt spare tid og også penger når du kjøper medisiner på nettet eller til og med gjennom en postordre-medikamentbutikk. Likevel er forhandleren legitim? Og er også medisinene trygge? Følg disse tiltakene for å sikre at du faktisk oppnår et godt kjøp. „Hvis det faktisk er for utmerket til å være virkelig, er det kanskje det,” nevner Carmen Catizone, bedriftsveileder for National Affiliation of Boards of Pharmacy (NABP).

Hvis du eksempelvis betaler ut $ 100 for medisinen din og du kan motta den for $ 5, må du sørge for det. Det kan bety at medisinene faktisk markedsføres utenfor USA og ikke godkjennes på grunn av FDA. Når du går til en apotekbutikk sin internettside, kan du prøve å finne et segl som sier VIPPS.

Hvis et online apotek besitter „. Drug store” innen slutten av internett-avtalen, er det faktisk OK å skaffe seg medisin der. Bare klær som overholder loven, kan enkelt bruke det domenet. Forhandleren din må faktisk finnes i akkurat denne nasjonen. Forsikre deg om at forhandleren faktisk er registrert eller til og med registrert gjennom betingelsen der den er basert.

Den ultimate guiden til hvordan du kjøper medisiner trygt fra et nettapotek – Fda

Du kan i tillegg vises for lisensinfo på apotekets nettsted. „Hvis de ikke legger merke til det, er det faktisk en indikasjon,” https://norsk-apotek.com/ sier Catizone. Du burde ha muligheten til å snakke med en på telefonen, via e-post eller online, påpeker Laura E. Knockel, PharmD, en profesjonell assistentprofessor ved University of Iowa.

Ring apoteket hvis du har spørsmål, også et lite. Knockel råder deg til å fylle ut alle reseptene dine på samme apotek, helst. Du vil bli kjent med farmakologen din, og det vil faktisk være mindre komplisert å identifisere problemer, som medisiner du ikke kan ta sammen.

Scenen blir faktisk betydelig vanlig i USA: Kjøpere endrer en utflukt til hjørneapoteket med et klikk på nettet, hvor de finner hundrevis av nettsteder som tilbyr foreskrevne medisiner samt forskjellige andre helse- og velværeprodukter. De fleste av disse er lovlige selskaper som virkelig tilbyr fordeler, personvern, samt vakter av typiske prosedyrer for anbefaling av medisiner.

Selv om noen faktisk er kjente store apotekbedrifter, er mange av disse legitime virksomhetene lokale „mamma så vel som skiller seg ut” medisinbutikker, forberedt på å tilby sine kunder online. Imidlertid må kjøpere passe på andre som faktisk bruker internett som et utløp for produkter eller teknikker som for øyeblikket er ulovlige i offline kloden.

Et partisk syn på ikke anbefalte nettsteder – Safe.pharmacy

For eksempel krever noen nettsteder kunder bare for å fylle ut en undersøkelse før de får forskrevet medisiner, og omgå alle typer interaksjon ansikt til ansikt med en helseekspert. „Denne metoden svekker sikringene av en rett klinisk veiledning og også kroppsanalyse utført av en kvalifisert helse- og velværeekspert,” hevder Jeffrey Shuren, M.D., medisinsk politimann i måltiderne og også Drug Management’s Office of Plan, Preparation and Regulation.

„Nettsteder som anbefaler at du finner spørsmål om spørsmål som reiser ekstra velvære,” sier Shuren. „Folk risikerer å sikre en uegnet medisin og kan også ofre sjansen for en riktig prognose eller til og med anerkjennelse av en kontraindikasjon til medisinen.” I dag har FDA faktisk mottatt bare et par poster med ubehagelige hendelser knyttet til salg av medisiner på internett, men flere av disse tilfellene forklarer den potensielle trusselen om å anskaffe reseptbelagte medisiner på bare et spørreskjema. medisiner på nettet.